Nieuwe update SEN-app: dit is er veranderd

SEN-app is bijgewerkt en verbeterd! Sinds 10 januari 2023 is de nieuwe versie live en daarmee is de app een stuk prettiger in gebruik geworden. In deze blog lees je wat er allemaal veranderd is in SEN-app.

De grootste updates maken het een stuk makkelijker om afspraken en aftekeningen aan te passen. Iedereen maakt wel eens een foutje, maar in de vorige versie van SEN-app was het erg lastig om iets wat verkeerd was ingevoerd bij te werken. Als bijvoorbeeld de datum van een afspraak niet klopte, kon dit niet op simpele manier aangepast worden. Of als per ongeluk de aanwezigheid van de verkeerde leerling werd afgetekend, kon dit niet verwijderd worden. Nu kan dit wel!

Meer flexibiliteit

We willen natuurlijk dat SEN-app zo makkelijk mogelijk in gebruik is, dus was het hoog tijd om dit aan te passen. De app bevat nu nieuwe functies waarin afspraken en aftekeningen van aanwezigheid verwijderd kunnen worden of aangepast. Zo is de app prettiger in gebruik en houd je de administratie makkelijk op orde als er achteraf iets aangepast moet worden.

Bedrijven en praktijkbegeleiders

Het registeren van bedrijven en praktijkbegeleiders is ook volledig vernieuwd. Eerst moest hier een formulier voor worden ingevuld, maar nu kan het binnen de omgeving van de app. Op de inlog-pagina vind je nu een knop: ‘registreer bedrijf of begeleider’. Nadat een bedrijf geregistreerd is, komen aanmeldingen van praktijkbegeleiders niet meer bij het SEN-app team, maar bij het bedrijf zelf binnen. Binnen het bedrijf kan iemand zich registreren als bedrijfsadmin en vanuit die rol collega’s toevoegen en praktijkbegeleiders die zich aanmelden goedkeuren. Zo heeft het bedrijf nu meer controle over de SEN-app.

Lees in onze Kennisbank meer over hoe je een bedrijf uitnodigt om zich te registreren in SEN-app

Snelle ontwikkelingen

Verder is de backend van de app helemaal vernieuwd. Daar zul je als gebruiker niet heel veel van merken, maar dit betekent wel dat ons team nu veel sneller aanpassingen kan doen en nieuwe dingen kan ontwikkelen. Zo kan de app nog sneller verbeterd en uitgebreid worden.

Samen met gebruikers

Dat vinden we erg belangrijk bij SEN-app. Het platform is namelijk ontstaan vanuit een samenwerking met scholen en in de ontwikkeling kijken we continu naar wat de nieuwe behoeftes zijn en hoe we hier optimaal op kunnen inspelen. Dit doen we graag samen met onze gebruikers, want zij weten het beste wat ze nodig hebben.

Feedback vanuit scholen

Deze update komt rechtstreeks voor uit feedback van onze gebruikers. We hebben regelmatig contact met scholen om te bespreken wat goed werkt aan de app en wat nog beter kan. Met deze feedback kunnen wij een goed product neerzetten. We zijn dus altijd blij om van onze gebruikers te horen.

Neem contact op

Maak je gebruik van SEN-app en loop je ergens tegenaan of heb je een goed idee? Neem dan vooral contact met ons op. We denken graag mee in hoe we samen de app nog beter kunnen laten aansluiten bij onze gebruikers.