Startkosten

3500

Voor een individuele school

Starttraject duurt 3 maanden

Startkosten

3500

Voor een individuele school

Starttraject duurt 3 maanden

Per regio

Op maat

Als een regio met meerdere scholen zich aansluit bij SEN-app kunnen wij een scherp aanbod doen. Neem contact op als uw regio zich in één keer wil aansluiten en ervaar alle voordelen van SEN-app

Maandelijks

350

Per maand per schoollocatie

Start na het starttraject

Maandelijks

350

Per maand per schoollocatie

Start na het starttraject

Om de continuïteit, kwaliteit en beschikbaarheid te garanderen, hanteert SEN-app een abonnementsmodel met een vast, maandelijks tarief. Bovenstaande tarieven zijn per school. Voor het gebruik in een scholenregio of scholengemeenschap, werken we met kosten op maat.

Om scholen op weg te helpen beginnen we altijd met een traject van drie maanden, waarvoor startkosten worden gerekend. Hier krijg je als school een live startsessie op locatie en uitgebreide ondersteuning voor. Zo ben je snel op weg met de app.

Ontwikkelagenda

Bij de maandelijkse kosten zijn alle huidige functionaliteiten van SEN-app inbegrepen. SEN-app is constant in ontwikkeling en hiervoor gebruiken we een ontwikkelagenda met een kwartaalplanning. Wanneer je SEN-app gebruikt, wordt je automatisch lid van de SEN-app-community. Dit betekent dat je inbreng mag hebben op de dingen die op onze ontwikkelagenda komen te staan. De functionaliteiten die hier uit voort komen, zijn direct voor alle scholen beschikbaar zonder extra kosten.

Als je als school of scholengemeenschap een compleet nieuwe functionaliteit wilt laten ontwikkelen, dan kan dit in overleg tegen een redelijke vergoeding. Features die in samenwerking met een school worden ontwikkeld, zijn uiteindelijk voor iedereen beschikbaar. Op deze manier hoeft de opdrachtgevende school niet de hoofdprijs te betalen en kan iedereen meeprofiteren van alle ontwikkelingen binnen SEN-app.

Financiële voordelen

Het gebruik van de SEN-app levert een aantal financiële voordelen op. Door de automatisering van administratie wordt er gemiddeld tot wel 20 minuten per leerling bespaard per buitenschools leermoment. Administratieve kosten zijn lager omdat alles wordt bijgehouden op één plek, in plaats van in de papieren dossiers van docenten en coördinatoren.

Naast financieel gewin, levert dit ook iets anders heel belangrijks op: tijd. Tijd om aan de leerlingen te besteden om hen zo goed mogelijk te begeleiden.