Kosten

Om de continuïteit, kwaliteit en beschikbaarheid van de app te garanderen, hanteert SEN-app een abonnementsmodel met een vast, maandelijks tarief.

Om scholen op weg te helpen beginnen we altijd met een traject van drie maanden, waarvoor startkosten worden gerekend. Hier krijg je als school een live startsessie op locatie en uitgebreide ondersteuning voor. Zo ben je snel op weg met de app.

SEN-app werkt het beste als een hele regio er gebruikt van maakt. Het doel van de app is namelijk het stroomlijnen van de onderlinge samenwerking. Als een regio met meerdere scholen zich aansluit bij SEN-app, doen wij een scherp aanbod. Zo bespaar je per school tot 70% in opstartkosten en tot 40% in de maandelijkse kosten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Startkosten

3500

Voor een individuele school

Starttraject duurt 3 maanden

Startkosten

3500

Voor een individuele school

Starttraject duurt 3 maanden

Per regio

Op maat

Als een regio met meerdere scholen zich aansluit bij SEN-app kunnen wij een scherp aanbod doen. Neem contact op als uw regio zich in één keer wil aansluiten en ervaar alle voordelen van SEN-app

Neem contact op

Maandelijks

350

Per maand voor een individuele school

Start na het starttraject

Maandelijks

350

Per maand voor een individuele school

Start na het starttraject

Financiële voordelen

Het gebruik van de SEN-app levert een aantal financiële voordelen op. Door de automatisering van administratie wordt er gemiddeld tot wel 20 minuten per leerling bespaard per buitenschools leermoment. Administratieve kosten zijn lager omdat alles wordt bijgehouden op één plek, in plaats van in de papieren dossiers van docenten en coördinatoren.

Naast financieel gewin, levert dit ook iets anders heel belangrijks op: tijd. Tijd om aan de leerlingen te besteden om hen zo goed mogelijk te begeleiden.